IBBO Eldariet

Over IBBO Eldariet

IBBO Eldariet vond onderdak in een voormalige dokterspraktijk in Maastricht, nadat de vraag om in september 2021 te beginnen te groot was. Het team had eigenlijk de voorkeur voor een pand aan de rand van de stad met veel grond, maar transformeerde dit stadse pand snel en vakkundig tot een gezellige school.

Voormalige spreekkamers werden omgevormd tot warme en speelse leer- en speelruimtes, terwijl de zolder een rustige en liefdevolle verbindingsruimte bleek te zijn voor ochtend- en afsluitende kringen. De school beschikt over een moestuin, kruidentuin en speelplekken in de buurt, waaronder een grasveld, een speeltuin en basketbalpleintjes. Natuurlessen en activiteiten zoals zingen, woodcarven, yoga, koken, kunst en muziek worden aangeboden en de oudste kinderen zorgen voor de jongsten, terwijl ze allemaal leren van elkaar. Bij IBBO Eldariet mogen kinderen zichzelf zijn en vertrouwen ze op eenheid en de natuurlijke stroom.

Onze edelsteen

De Eldariet steen kan je helpen om te ontspannen en je angsten en fobieën te overwinnen. Eldariet kan je in meditatie laten inzien dat ogenschijnlijke grote verschillen zoals het verschil tussen licht en donker, groot en klein, man en vrouw, maan en zon, meer samenhangen dan je zou denken. Alles is één. Hij laat je diep vanbinnen kijken naar jezelf, naar je hele persoon. Je zal bewust worden van je goede, maar ook minder leuke kanten. Eldariet laat je zien dat het niet erg is, deze minder positieve kant van je. En juist door hier bewust van te worden en er eens goed naar te kijken kun je er iets aan gaan doen.

Eldariet helpt je om je buitenkant, degene die je bent voor de buitenwereld, de misschien wat stoerdere jij, samen te laten komen met je zachtere, misschien toch wat onzekere en meer emotionele binnenkant. Hij zorgt ervoor dat je meer één wordt met jezelf en dat je hier meer balans in kunt vinden. Het is een steen van geestelijke en spirituele groei en helpt je de kennis te vinden waar je naar zoekt. Hij versterkt het doorzettingsvermogen, maakt flexibel en veerkrachtig en schenkt vitaliteit en levenskracht. Fysiek helpt Eldariet ook goed bij een droge huid, droge lippen en bij droge slijmvliezen in neus, keel en mond.

Onze schoolkalender

Bekijk snel onze schoolkalender en blijf op de hoogte van alle geweldige activiteiten en belangrijke data. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken het schooljaar nóg leuker!

Schoolinformatie

Voor meer informatie over IBBO Eldariet verwijzen wij je door naar de pagina schoolinformatie. Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe informatie.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van IBBO Eldariet op de nieuwspagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates en mededelingen.

Media

Bekijk uiteenlopende galerijen met impressies, sfeerbeelden en rapportages van IBBO Eldariet.