IBBO Beryl

Over IBBO Beryl

IBBO Beryl is gevestigd in Tinte, Zuid-Holland en huist in een 100 jaar oud gebouw dat de sfeer van een oude dorpsschool uitstraalt. De fijne speelplaats achter de school wordt gevormd door twee 100 jaar oude kastanjes die een aangename energie creëren. Hoewel de locatie minder goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, is er voldoende parkeergelegenheid naast de school beschikbaar.

Het pand biedt drie ruimtes; de huiselijke ruimte is bestemd voor jongere kinderen (speelhoeken) en creativiteit. De tuinkamer is de stilteruimte, deze biedt kinderen de mogelijkheid om in alle rust te leren en hun eigen kennisavontuur te beleven met uitzicht op het groene speelplein. Dan is er nog de verbindingsruimte, deze ruimte dient naast een plek om te kunnen werken met overleg ook als ontmoetingsplek waar we dagelijks mediteren en verbinding maken. Kinderen vinden de aanwezigheid van rust zeer prettig. Ook is er een grote keuken waar we 1x in de week gebruik van kunnen maken om met elkaar heerlijke gerechten te maken.

Tintestein

Onze edelsteen

De Beryl steen werkt kalmerend, vermindert (de gevolgen van) stress en maakt doelgericht, efficiënt, helder van geest, gefocust en helpt je je potentieel te verwezenlijken. De steen vermindert nervositeit, spanningen, emotionele stress en overprikkeldheid.

Het werkt motiverend, geeft moed en maakt vrolijk. Het helpt je positief in het leven staan en je plannen en doelen stap voor stap waarmaken. Het stimuleert een vooruitziende blik, maakt bedachtzaam en vermindert roekeloos en risicovol gedrag. Fysiek werkt Beryl ontgiftend en vermindert klachten veroorzaakt door stress. De steen heeft een positieve werking op lever, longen, hart, bloedsomloop, maag en ruggengraat.

Onze schoolkalender

Bekijk snel onze schoolkalender en blijf op de hoogte van alle geweldige activiteiten en belangrijke data. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken het schooljaar nóg leuker!

fotografie les

Schoolinformatie

Meer informatie over IBBO Beryl kun je hier lezen. Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe informatie.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van IBBO Beryl op de nieuwspagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates en mededelingen.

Media

Bekijk uiteenlopende galerijen met impressies, sfeerbeelden en rapportages van IBBO Beryl. We voegen regelmatig nieuwe beelden toe.