IBBO Angeliet

Over IBBO Angeliet

IBBO Angeliet, de moederschool van alle IBBO-scholen, bevindt zich in Geleen en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebouw is ruim en heeft drie verdiepingen met verschillende huiselijke ruimtes waar kinderen kennis en ervaringen kunnen opdoen. Op de begane grond bevinden zich onder andere een verbindingsruimte, stilteruimte, eetruimte en speelplaats.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruimtes voor verschillende niveaus van basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Op de tweede verdieping is er een ruimte voor de onderbouw van het basisonderwijs, een drama-ruimte en een crea-ruimte. Bij IBBO krijgt ieder kind een eigen plek in een ruimte, omdat het belangrijk is dat het kind zich thuis voelt. Parkeren kan op de parking van Glanerbrook te Kummenaedestraat 69, 6155 CJ, Geleen.

Onze edelsteen

De Angeliet steen is een beschermende en kalmerende steen en bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Het heeft een kalmerende werking bij zware psychische belasting en heftige emoties. Het helpt je eerlijk zijn en gevoelens te uiten en om veranderingen en zaken die niet veranderd kunnen worden te accepteren. Angeliet bevordert astraal reizen en spirituele ervaringen en communicatie (met name met engelen) maar zorgt er ook voor dat je goed geaard blijft.

In het lichaam heeft Angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding, vochtophoping of oedeem, keel (keelchakra openen om boodschappen van je begeleiders te kunnen doorgeven), ontstekingen, schildklier, longen en werkt verkoelend. Deze steen staat voor het uiten van je gevoelens en waarheden vooral als je niet zo durft. Het helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf. Het is ook een steen die je kan helpen met het verminderen van piekeren.

Onze schoolkalender

Bekijk snel onze schoolkalender en blijf op de hoogte van alle geweldige activiteiten en belangrijke data. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken het schooljaar nóg leuker!

Schoolinformatie

Voor meer informatie over IBBO Angeliet verwijzen wij je door naar de pagina schoolinformatie. Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe informatie.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van IBBO Angeliet op de nieuwspagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates en mededelingen.

Media

Bekijk uiteenlopende galerijen met impressies, sfeerbeelden en rapportages van IBBO Angeliet.