IBBO Dolomiet

Over IBBO Dolomiet

IBBO Dolomiet is een pelgrimsoord gelegen aan de rand van museumpark Orientalis in Heilige Landstichting. Het is geïdentificeerd als het kosmische hartsysteem door Marko Pogacnik en biedt een prachtige natuurbeleving met veel mogelijkheden voor bushcrafting. Het pand heeft een huiselijke sfeer en een verbindingsruimte waar de dag gezamenlijk wordt gestart en afgesloten.

Het terrein herbergt ook andere bedrijven, zoals een zencentrum, survivalsportvereniging, restaurant en appelsap-brouwers, wat geweldige samenwerkingen mogelijk maakt. IBBO Dolomiet is verbonden met een woonwerkgemeenschap en elke dinsdag komt er een bakker brood bakken voor de voedselcoöperatie. De kinderen mogen ook werken op het land van de Waldboeren, waar het meel voor het brood vandaan komt.

Onze edelsteen

De Dolomiet steen werkt motiverend en stabiliserend. Het helpt je jezelf zijn en je talenten en sterkte punten tot uitdrukking te laten komen. Het bevordert een positieve instelling en een gevoel van geluk en tevredenheid. Emotioneel werkt de steen stabiliserend en dempt te heftige emoties en emotionele uitbarstingen. Het stimuleert praktisch denken en gezond verstand en helpt doelen waarmaken. Ook fysiek werkt de steen stabiliserend, met name op het hart en bloed. Het brengt balans in de calcium- en magnesiumstofwisseling. Daarnaast werkt de steen ontspannend en ontkrampend.

Onze schoolkalender

Bekijk snel onze schoolkalender en blijf op de hoogte van alle geweldige activiteiten en belangrijke data. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken het schooljaar nóg leuker!

Schoolinformatie

Voor meer informatie over IBBO Dolomiet verwijzen wij je door naar de pagina schoolinformatie. Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe informatie.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van IBBO Dolomiet op de nieuwspagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates en mededelingen.

Media

Bekijk uiteenlopende galerijen met impressies, sfeerbeelden en rapportages van IBBO Dolomiet.