Vrijwilligerswerk(Scroll naar beneden of gebruik het Menu)

Begeleiders

IBBO zorgt ervoor dat op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag een begeleider met onderwijsbevoegdheid aanwezig is. Daarnaast zijn er een of meerdere talentvolle begeleiders die het onderwijs mede ondersteunen.

Elke begeleider staat model voor de het kind, dat wil zeggen dat ook de begeleiders onder elkaar en met het kind bewust en liefdevol omgaan.

2 x per maand is er op dinsdagavond een begeleiderskring, zodat onderwijs/ begeleiderszaken besproken kunnen worden. 

We werken met gepassioneerde mensen, die vanuit het hart heel graag hun passie willen delen.

Ook gepensioneerde begeleiders dragen hun wijze steentjes bij! De begeleider krijgt de mogelijkheid bj IBBO zichzelf te ontdekken als mens. Zowel begleider als de kinderen zijn elkaars Leermeesters.    

Vrijwilligerswerk

Ben je geraakt door het werk dat CVSO/IBBO verricht en heb je als ouder, opa, oma, oom, tante, broer, zus of anderszins interesse in het werken als vrijwilliger bij IBBO? Meld

je dan aan op onze website!

 

Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen naar (info@ibbo.eu) en ons vertellen wat je talenten zijn en hoe je die met ons wil delen! Alles kan en wij zijn erg blij met initiatiefrijke mensen die hun hart voor ons openstellen!

Als voorbeeld denken we aan: samen werken aan de ontwikkeling van het kind als leerkracht/docent, samen met de kinderen “gezonde” recepten uitproberen; bewustwording van duurzaamheid, boswandelingen maken en over de vogels en natuur vertellen; dieren ter beschikking stellen als lesmateriaal; zang- dans- of toneellessen geven; samen met de kinderen werken aan creatieve vakken etc..

 

Alles kan als je er zelf maar blij en gelukkig van wordt! Het is mogelijk om je diensten voor een paar uurtjes in de vorm van een workshop aan te bieden maar het is ook mogelijk om wekelijks of maandelijkse activiteiten te verzorgen. Neem contact op met (info@ibbo.eu ) voor de mogelijkheden!

Vacatures

Docenten

Ben je docent in hart en nieren, stagiaire/ afgestudeerd, werkeloos, gepensioneerd en je wilt praktijkervaring blijven opdoen? Ben je gemotiveerd om op vrijwillige basis onze kinderen te begeleiden en te ondersteunen? Dan ben je op je plaats bij IBBO om vernieuwend onderwijs te ervaren. Meld je aan op onze website!

We zijn nog op zoek naar leerkrachten/docenten voor het PO en VO (1ste graad, 2de graad in alle vakken). Het is ook mogelijk om voor één dag/dagdeel, enkele uren per week of meerdere dagen je aan te melden. Indien je wordt opgeroepen om elders te gaan vervangen dan ben je vrij om te gaan.

 

Voorzitter stichting CVSO
Ben je bewust en sta je open voor de visie van CVSO?
Heb je ervaring in het voorzitterschap binnen een bestuur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Neem contact op via info@ibbo.eu

Wilt u op de hoogte blijven?

Ik wens de volgende mailingen te ontvangen: