IBBO Goudsteen

Over IBBO Goudsteen

IBBO Goudsteen is gevestigd in het mooie Friese Gaasterland in Sondel. De locatie is centraal gelegen met de Bremer Wildernis in de buurt. Het gebouw dateert uit 1865 en diende tot 2020 als school. Naast de school staat de onderwijzerswoning. Op onze school krijgen kinderen les in de verplichte vakken, maar leren ze ook over het leven en hoe ze zichzelf kunnen vertrouwen en respectvol met anderen kunnen omgaan. We creëren een harmonieuze omgeving waarin kinderen een goede basis leggen voor hun verdere onderwijs of vervolgopleiding.

Op onze kleinschalige school is er ruimte en aandacht voor het individuele proces van elk kind. Daarnaast bieden we begeleiding bij verschillende activiteiten, zoals muziek, musical, website bouwen, creatieve vakken en sport. We organiseren ook excursies naar onder andere een geitenboerderij, hunebedden, een observeum, een pluktuin, theaters en musea. We zijn ook betrokken bij het lokale repair café en brengen veel tijd door in het Sondeler bos. De school blijft zich voortdurend ontwikkelen op basis van de wensen van de kinderen.

Onze edelsteen

Positieve instelling, kracht en energie. Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. Fysiek heeft goudsteen een positieve werking op de maag, nieren, voortplantingsorganen en prostaat.

Een goddelijke detox steen, deze edelsteen is er om je geest, lichaam en uw gemoed te vernieuwen. Goudsteen is een geweldige booster voor het lichaam, omdat hij ook een gezonde bloedsomloop en weefselregeneratie bevordert. Hij kan ook de geest scherpen en de knop van die lage energieniveaus wat hoger zetten. Het extra voordeel van koper, dat zeer aanwezig is in goudsteen, betekent dat je ook die helende eigenschappen krijgt. Koper staat erom bekend ontstekingen te bestrijden en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Onze schoolkalender

Bekijk snel onze schoolkalender en blijf op de hoogte van alle geweldige activiteiten en belangrijke data. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken het schooljaar nóg leuker!

Schoolinformatie

Voor meer informatie over IBBO Goudsteen verwijzen wij je door naar de pagina schoolinformatie. Wij vullen deze pagina regelmatig aan met nieuwe informatie.

Nieuws

Lees het laatste nieuws van IBBO Goudsteen op de nieuwspagina en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates en mededelingen.

Media

Bekijk uiteenlopende galerijen met impressies, sfeerbeelden en rapportages van IBBO Goudsteen.